THE FORUMS


German ForumsGeneral DiscussionStrategyFrench Forum
Old Apr 13, 2006, 5:42pm   #1
Cash
Grinder
 
Cash's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Varna/ Lübeck
Posts: 821
Reputation: 0
Cash
Send a message via ICQ to Cash Send a message via MSN to Cash
Default Pocker Tracker

so hab mir das gerade mal von deren hp gezogen, kann mir mal einer bitte erklären wie ich das jetzt zum laufen kriege
Cash est déconnecté   Reply With Quote

Sponsored Links
Don't like this ad? Register to make it go away!

Old Apr 13, 2006, 5:44pm   #2
Cash
Grinder
 
Cash's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Varna/ Lübeck
Posts: 821
Reputation: 0
Cash
Send a message via ICQ to Cash Send a message via MSN to Cash
Default

läuft das überhaupt bei titan??
Cash est déconnecté   Reply With Quote
Old Apr 13, 2006, 5:48pm   #3
StudMatt
Professional
 
StudMatt's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: at home
Posts: 2,986
Reputation: 72
StudMatt will become famous soon enough
Default

Bei Titan funktioniert es meiner Meinung nach nicht.
Zur Registrierung klickst du Help an und dann About Poker Tracker.
Dann gibst du deinen Registrierungscode ein.
StudMatt est déconnecté   Reply With Quote
Old Apr 13, 2006, 5:51pm   #4
Cash
Grinder
 
Cash's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Varna/ Lübeck
Posts: 821
Reputation: 0
Cash
Send a message via ICQ to Cash Send a message via MSN to Cash
Default

na super, da freu ich mich ja!!!
läuft poker office denn bei titan?
Cash est déconnecté   Reply With Quote
Old Apr 13, 2006, 6:02pm   #5
CBone
Microdonk till ∞
 
Join Date: Sep 2005
Location: Sucker end of the straight
Posts: 4,317
Reputation: 1335
CBone has much to be proud ofCBone has much to be proud ofCBone has much to be proud ofCBone has much to be proud ofCBone has much to be proud ofCBone has much to be proud ofCBone has much to be proud ofCBone has much to be proud ofCBone has much to be proud ofCBone has much to be proud of
Send a message via AIM to CBone Send a message via Skype™ to CBone
Default

Das steht mit Sicherheit in den FAQ von PO drinne.
__________________
My words are backed with nuclear weapons!
CBone est déconnecté   Reply With Quote
Old Apr 13, 2006, 6:06pm   #6
Geth
Professional
 
Geth's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Berlin
Posts: 2,890
Reputation: 69
Geth will become famous soon enough
Send a message via ICQ to Geth
Default

hulk hogan 4 Teh WiN !!!
Geth est déconnecté   Reply With Quote
Old Apr 13, 2006, 6:09pm   #7
StudMatt
Professional
 
StudMatt's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: at home
Posts: 2,986
Reputation: 72
StudMatt will become famous soon enough
Default

Auf der Website von PO sollten die Pokerseiten die PO unterstützt aufgelistet sein.
StudMatt est déconnecté   Reply With Quote
Old Apr 13, 2006, 7:16pm   #8
extrOmo
Mr. don't Hassel the Hoff
 
extrOmo's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Darmstadt
Posts: 1,813
Reputation: 25
extrOmo is on a distinguished road
Send a message via ICQ to extrOmo
Default

Quote:
Originally Posted by Cash
na super, da freu ich mich ja!!!
läuft poker office denn bei titan?
Bei Titan: PT nein
PO ja
extrOmo est déconnecté   Reply With Quote
Old Apr 13, 2006, 8:58pm   #9
byron
Brunson
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 114
Reputation: 0
byron
Default

Hallo, funktioniert PT oder PO auch bei Turnieren?
byron est déconnecté   Reply With Quote
Old Apr 13, 2006, 9:11pm   #10
darkcore
disgraceful fuk
 
darkcore's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: donking nl $10
Posts: 4,173
Reputation: 2222
darkcore has a reputation beyond reputedarkcore has a reputation beyond reputedarkcore has a reputation beyond reputedarkcore has a reputation beyond reputedarkcore has a reputation beyond reputedarkcore has a reputation beyond reputedarkcore has a reputation beyond reputedarkcore has a reputation beyond reputedarkcore has a reputation beyond reputedarkcore has a reputation beyond reputedarkcore has a reputation beyond repute
Send a message via ICQ to darkcore
Default

ja, zumindest pt. aber po denk ich auch.

da gibt es auch ne extra seite bei pokertracker wo genau steht welche pokerrooms wie unterstützt werden.
darkcore est déconnecté   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT. The time now is 5:09am. vBulletin 3.7.4 Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.