THE FORUMS


German ForumsGeneral DiscussionStrategyFrench Forum
Old Jun 16, 2008, 2:31pm   #111
HhCMotU
On the way to be rich!
 
HhCMotU's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Hannover
Posts: 4,688
Reputation: 5267
HhCMotU has a reputation beyond reputeHhCMotU has a reputation beyond reputeHhCMotU has a reputation beyond reputeHhCMotU has a reputation beyond reputeHhCMotU has a reputation beyond reputeHhCMotU has a reputation beyond reputeHhCMotU has a reputation beyond reputeHhCMotU has a reputation beyond reputeHhCMotU has a reputation beyond reputeHhCMotU has a reputation beyond reputeHhCMotU has a reputation beyond repute
Send a message via ICQ to HhCMotU
This member received this PokerTips Exclamation Mark for one of a number of reasons: blogging, winning a contest, contributing great content, etc. Keep an eye out for chances to receive one of these by your profile!
Default

Ja, mit der rechten Maustaste kann man die Dinger verschieben!

Hat einer schon ne gutes Layout für den HUD gebaut? Ich hab immoment nicht soviel Zeit und auch nicht richtig Bock dazu! So 8 Stunden arbeiten am Tag ist echt kagge! Damn Zivi...

Würd dafür auch was bezahlen...
__________________
Hauptsache Pokern Blog

Jetzt Anteile von mir kaufen!!!


PokerTips.org is
HhCMotU est déconnecté   Reply With Quote

Sponsored Links
Don't like this ad? Register to make it go away!

Old Jun 16, 2008, 3:52pm   #112
MostPreciousBlood
Try.Fail.Repeat.
 
MostPreciousBlood's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 5,846
Reputation: 79
MostPreciousBlood will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by Doublep5 View Post
Hi, also wenn ich dich jetzt richtig verstanden habe kann ich dir helfen, du kannst nämlich die Stats mit der rechten Maustaste verschieben, so dass alles auf dem Tisch bleibt und nichts herausragt.
Seriously? Werd ich nachher mal testen, thx schonmal.
MostPreciousBlood est déconnecté   Reply With Quote
Old Jun 16, 2008, 10:15pm   #113
Loco1887
Brunson
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 162
Reputation: 437
Loco1887 is just really niceLoco1887 is just really niceLoco1887 is just really niceLoco1887 is just really niceLoco1887 is just really nice
Default

unterstützt pt3 problemlos ongame?
Loco1887 est déconnecté   Reply With Quote
Old Jun 16, 2008, 10:18pm   #114
Raise_or_Fold_82
verdammt es lebt wieder
 
Join Date: May 2006
Location: see you at the tables
Posts: 4,970
Reputation: 3899
Raise_or_Fold_82 has a reputation beyond reputeRaise_or_Fold_82 has a reputation beyond reputeRaise_or_Fold_82 has a reputation beyond reputeRaise_or_Fold_82 has a reputation beyond reputeRaise_or_Fold_82 has a reputation beyond reputeRaise_or_Fold_82 has a reputation beyond reputeRaise_or_Fold_82 has a reputation beyond reputeRaise_or_Fold_82 has a reputation beyond reputeRaise_or_Fold_82 has a reputation beyond reputeRaise_or_Fold_82 has a reputation beyond reputeRaise_or_Fold_82 has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by MostPreciousBlood View Post
Seriously? Werd ich nachher mal testen, thx schonmal.
wenn du am Tisch auf das PT3 Logo klickst (mit rechter oder linker Taste, weiß gerade nicht welche) kannst du es sogar abspeichern.

Quote:
Originally Posted by Loco1887 View Post
unterstützt pt3 problemlos ongame?
steht auf der HP, das Hud funktioniert in Build 3 noch nicht.
__________________
Quote:
Originally Posted by matpio View Post
2. . Man raist nicht um zu wissen wo man steht sondern for value.

Unglaublich, ....

Quote:
Originally Posted by gustavv View Post
Das ich das mal erleben darf, 2x mit der schlechteren Hand reingeschoben und tatsächlich gewonnen. Wahnsinn.

aber wahr.
Raise_or_Fold_82 est déconnecté   Reply With Quote
Old Jun 16, 2008, 10:26pm   #115
MostPreciousBlood
Try.Fail.Repeat.
 
MostPreciousBlood's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 5,846
Reputation: 79
MostPreciousBlood will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by Raise_or_Fold_82 View Post
wenn du am Tisch auf das PT3 Logo klickst (mit rechter oder linker Taste, weiß gerade nicht welche) kannst du es sogar abspeichern.
Steht das alles in der Doc oder ist das selber er-experimentiert? Hätte vllt etwas mehr Zeit auf meine Einarbeitung verwenden sollen....
MostPreciousBlood est déconnecté   Reply With Quote
Old Jun 17, 2008, 6:56am   #116
matpio
ASS SPAMBOT
 
matpio's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Hamburg
Posts: 18,473
Reputation: 28644
matpio has a reputation beyond reputematpio has a reputation beyond reputematpio has a reputation beyond reputematpio has a reputation beyond reputematpio has a reputation beyond reputematpio has a reputation beyond reputematpio has a reputation beyond reputematpio has a reputation beyond reputematpio has a reputation beyond reputematpio has a reputation beyond reputematpio has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to matpio
Default

Moin. Hab mir jetzt mal alles durchgelesen, so wirklich schlauer bin ich jetzt nicht. Please help guys.

Geht jetzt nur um Everest. Wie sind da eure Erfahrungswerte mittlerweile? Welche Software ist brauchbarer? Holdem Manager oder PT3? Wird der HUD bei beiden automatisch zugeschaltet und die Stats auch den richtigen Leuten zugeordnet?

Gibts beide auf/in Deutsch?

thx
matpio est déconnecté   Reply With Quote
Old Jun 17, 2008, 4:04pm   #117
MostPreciousBlood
Try.Fail.Repeat.
 
MostPreciousBlood's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 5,846
Reputation: 79
MostPreciousBlood will become famous soon enough
Default

Auf deutsch?
Gabs PT oder sowas jemals irgendwo auf deutsch? Das wäre mir jedenfalls neu.
MostPreciousBlood est déconnecté   Reply With Quote
Old Jun 17, 2008, 5:15pm   #118
methos
Professional
 
methos's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1,814
Reputation: 1389
methos has much to be proud ofmethos has much to be proud ofmethos has much to be proud ofmethos has much to be proud ofmethos has much to be proud ofmethos has much to be proud ofmethos has much to be proud ofmethos has much to be proud ofmethos has much to be proud ofmethos has much to be proud of
Default

Quote:
Originally Posted by MostPreciousBlood View Post
Auf deutsch?
Gabs PT oder sowas jemals irgendwo auf deutsch? Das wäre mir jedenfalls neu.
Ne, da gabs definitiv nix in deutsch
methos est déconnecté   Reply With Quote
Old Jun 17, 2008, 5:30pm   #119
Brain2Trust
Grinder
 
Brain2Trust's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: NL25
Posts: 538
Reputation: 127
Brain2Trust will become famous soon enoughBrain2Trust will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by MostPreciousBlood View Post
Auf deutsch?
Gabs PT oder sowas jemals irgendwo auf deutsch? Das wäre mir jedenfalls neu.
ist laut PT-Forum aber geplant
__________________
erstes Royal Flush am 11.01.2007
Ad Kd Qd Jd Td
Brain2Trust est déconnecté   Reply With Quote
Old Jun 17, 2008, 5:39pm   #120
MostPreciousBlood
Try.Fail.Repeat.
 
MostPreciousBlood's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 5,846
Reputation: 79
MostPreciousBlood will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by Brain2Trust View Post
ist laut PT-Forum aber geplant
Echt? Naja die sollen mal lieber Bugs fixen, Feature adden und PT3 fuer Omaha mit HUD rausbringen statt an sowas rumzuspielen.
MostPreciousBlood est déconnecté   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT. The time now is 7:08pm. vBulletin 3.7.4 Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.